Bayern München on hyllyttänyt laitahyökkääjänsä Sadio Manén seuraavasta ottelustaan ja antanut hänelle sakot.

Rangaistuksen taustalla on Manén, 31, käytös tiistaina pelatun Bayernin ja Manchester Cityn välisen Mestarien liigan ottelun jälkeen. Lehtitietojen mukaan senegalilaistähti löi pukuhuoneessa joukkuekaveriaan Leroy Sanéa, jolta aukesi huuli.

Kaksikon riitely alkoi kentällä pelin loppuvaiheilla ja yltyi pukuhuoneessa Manén aloitteesta väkivaltaiseksi. Riitapukarit oli revittävä irti toisistaan ja Mané käskettiin käytävän puolelle rauhoittumaan.

Saksalaismedian mukaan Mané jatkoi pelin jälkeen Münchenin lentokentältä matkaansa joukkueen bussilla, kun taas Sané haettiin toisella kyydillä pois. Kumpikin osallistui torstaina Bayernin harjoituksiin ennen kuin seura tiedotti Manén rangaistuksesta.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

FC Bayern Munich

@FCBayernEN
Sadio Mané will not be part of the matchday squad against TSG Hoffenheim this weekend.

Manélla ja Sanélla ei tiettävästi ole ollut aiemmin mitään ongelmia keskenään. Heidän kinastelunsa alkoi kentällä sattuneesta tilanteesta, jonka jälkeen Sané antoi Manélle suoraa palautetta, mitä senegalilaislaituri ei arvostanut.

– Sadio Manéa ei valita Bayernin kokoonpanoon lauantain kotiottelussa Hoffenheimia vastaan. Syynä on hänen huono käytöksensä Bayernin Mestarien liigan ottelun jälkeen. Mané saa myös sakon, kommentoi Bayern tiedotteessaan.

Vaikka tiedotteessa puhutaan yhden ottelun mittaisesta hyllytyksestä ja sakoista, Saksassa on spekuloitu myös Manén mahdollisella lähdöllä.

Hänen debyyttikautensa Bayernissa on sujunut alle odotusten, eikä tuore lyömistapaus ole ainakaan plussa hänen papereissaan. Skyn sisäpiiritoimittajan Florian Plettenbergin mukaan Bayernin joukkueessa on useampi pelaaja, joka uskoo, ettei Mané enää jatka seurassa kuluvan kauden jälkeen. Senegalilaistähti siirtyi Bayerniin viime kesänä Liverpoolista 32 miljoonalla eurolla.