Internazionalen kausi on ollut hyvin vuoristoratamainen.

Seura on Mestarien liigan puolivälierissä ja Coppan välierissä, mutta sarjakausi Serie A:ssa ei ole sujunut odotusten mukaisesti. Inter on sarjassa viidentenä ja on hävinnyt jo peräti kymmenen ottelua Serie A:ssa. Yksikään seura kärkiseitsikossa ei ole hävinnyt yhtä monta ottelua.

Sarjakärki Napoli on karannut jopa 23 pisteen päähän.

Inter-luotsi Simone Inzaghin asemasta joukkueen päävalmentajana on puhuttu jo kuukausikaupalla italialaismediassa. Inter oli jo antamassa Inzaghille potkut talvella, mutta luotsi kykeni hetkellisesti kääntämään joukkueen kurssin. Inter on voittanut vain kaksi edellisestä yhdeksästä ottelustaan.

La Gazzetta dello Sportin saamien tietojen mukaan Inter etsii uutta päävalmentajaa. Inzaghi saattaa saada potkut jo ensi viikolla, jos Mestarien liigan puolivälierien avausosan tulos ei ole suotuinen. Inter kohtaa puolivälierissä Benfican.

Lehden mukaan Inter on kiinnostunut Antonio Contesta, Brighton-luotsi Roberto De Zerbistä, Bologna-luotsi Thiago Mottasta ja Portoa valmentavasta Sérgio Conceiçãosta. Conte on Interin vanha valmentaja. Motta ja Conceição sen sijaan edustivat Interiä pelaajina. Lehti kertoo Interin aloittaneen jo keskustelut Conceiçãon kanssa.