Helsingin Jalkapalloklubi voitti FC Hongan keskiviikkona 2-0 Veikkausliigan avauskierroksella.

Honka aloitti pelin vahvasti, mutta HJK:n prässipelaaminen ja pallollinen tekeminen parani avausjakson edetessä.

Kotijoukkue siirtyi lopulta johtoon 38. minuutilla. Topi Keskinen haki vasemmalla laidalla jalkansa vapaaksi ja tarjoili matalan keskityksen Atomu Tanakalle, joka latasi pallon verkkoon.

#veikkausliiga #HJKHON

Toista jaksoa oli takana vajaat kymmenen minuuttia, kun Klubi osui toistamiseen. Bojan Radulović nousi Jukka Raitalan antamassa kulmapotkussa korkeimmalle ja puski pallon sisään.

Paria yksittäistä tilannetta lukuun ottamatta Honka oli toisella puoliajalla todella hampaaton. HJK määräsi pelin tempon ja jäädytti vieraiden pelaamisen tehokkaasti.

Keskiviikon avauskierroksella vain yhdessä ottelussa jäätiin ilman maaleja ja kahdessa ilman voittajaa. HJK:n lisäksi kolme pistettä nappasivat AC Oulu, FC Inter ja SJK.