HJK-konserni teki viime vuoden tilikaudellaan taloudellisesti historiansa parhaan tuloksen. Helsinkiläisseura julkaisi ennätykselliset luvut tiistaina tiedotteessaan.

HJK-konsernin liikevaihto nousi vuoden 2021 joulukuusta viime vuoden marraskuuhun ulottuneella tilikaudella lähes 15 miljoonaan euroon. HJK maksoi liiketuloksesta tuloveroina noin puoli miljoonaa euroa ja liikevoittoja kertyi ennen veroja 2,5 miljoonaa euroa.

HJK:n miesten liigajoukkuetta hallinnoivan HJK Oy:n liikevaihto nousi 11 miljoonaan euroon.

– Taloudellinen tulos ja urheilullinen menestys kertovat vahvaa kieltä siitä, että seurana olemme pitkään tehneet erittäin hyviä valintoja ja strategiamme toimii, HJK Oy:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti kommentoi seuran tiedotteessa.

– Kasvatetut panostukset urheilulliseen menestykseen ovat tuoneet selkeää kasvua pelaajamyyntien ja europeleistä tulleiden tuottojen osalta, unohtamatta sitä, että kaiken tukijalkana toimivat yhteisö kannattajineen ja yrityskumppaneineen sekä stadiontoiminnot.

HJK-konserni on velaton ja toimii markkinaehtoisesti. Siihen kuuluvat HJK Oy, Helsinki Stadion Management Oy sekä Helsinki Cup Oy.