Bayern München hakee kesällä uutta ykköskärkeä.

Robert Lewandowski lähti viime kesänä Barcelonaan, mutta Bayern ei hankkinut hänen tilalleen uutta puhdasta kärkeä.

Bayern hankki laidalla viihtyvän Sadio Manén Liverpoolista, mutta heikon kauden pelannut Mané jättänee joukkueen kuluvan kauden jälkeen. Mané löi viime viikolla joukkuetoveriaan Leroy Sanéa kasvoihin ja sai saksalaismedian mukaan yhden ottelun hyllytyksen lisäksi yli 300 000 euron sakot. Sky Deutschlandin saamien tietojen mukaan Bayern aikoo tehdä kaikkensa saadakseen Manén myydyksi kesällä.

Saksalainen jalkapallolegenda Lothar Matthäus otti Bildin kolumnissaan kantaa Bayernin tulevaan hyökkääjähankintaan. Pelaajaurallaan muun muassa Ballon d’Orin voittanut ja 12 vuotta Bayernissa pelannut Matthäus nosti esiin useita nimiä.

– Koko maailma puhuu Victor Osimhenista, sillä hän on pelannut uskomattoman kauden Napolissa, mutta emme koskaan voi tietää, onnistuisiko hän pelaamaan yhtä hyvin Bayernissa. Mutta uskoisin Osimhenin sopivan Bayerniin.

Randal Kolo Muani saattaisi tarvita hieman enemmän aikaa ja tilaa kuin normaalisti Bayernin kärki saa, mutta toisaalta hän on hyvä boksissa ja voisi toimia Bayernissa.

Harry Kane olisi liian vanha ja kallis minun makuuni.

– Hinta-laatusuhdetta ajatellen voisimme puhua Niclas Füllkrugista. Hän olisi kenties saatavilla 20-25 miljoonalla eurolla ja hän tekisi 25 maalia Bayernissa.

LUE LISÄÄ