PSG etsii uutta päävalmentajaa.

RMC:n saamien tietojen mukaan Christophe Galtier voi saada potkut PSG:n päävalmentajan paikalta vielä ennen kauden päättymistä.

Lähteen mukaan PSG:n qatarilaisomistajat unelmoivat Zinédine Zidanesta joukkueen uutena päävalmentajana, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty. RMC kertoo, ettei Zidane ole täysin vakuuttunut tai halukas korvaamaan Galtieria – ainakaan tällä hetkellä. PSG on ollut aiemminkin Zidanen kintereillä, mutta on saanut luotsilta vain negatiivisia vastauksia.

Zidanen unelma oli nousta Ranskan A-maajoukkueen uudeksi päävalmentajaksi, mutta jalkapalloliitto teki jatkosopimuksen Didier Deschampsin kanssa. Uusi sopimus pitää Deschampsin Ranskan maajoukkueluotsina kesän 2026 MM-lopputurnaukseen saakka.

Zidane on ollut työttömänä noin kahden vuoden ajan poistuttuaan Real Madridista toukokuussa 2021.

RMC:n mukaan PSG on kiinnostunut myös muun muassa Julian Nagelsmannista ja José Mourinhosta.

Myös italialaismediassa on uutisoitu jo aiemmin PSG:n kiinnostuksesta Mourinhoa kohtaan. Lue lisää täältä.