Gonçalo Ramos on pelannut loistavan kauden Benficassa.

Portugalin MM-kisajoukkueessa mukana ollut hyökkääjä on viimeistellyt tällä kaudella jo 25 maalia Benfican riveissä, joista kolme on syntynyt Mestarien liigassa. Ramos on Benfican kuluvan kauden paras maalintekijä. Ramos iski MM-kisoissa kolme maalia ja antoi yhden maalisyötön.

Benfica on edelleen mukana Mestarien liigassa ja kohtaa kilpailun puolivälierävaiheessa Internazionalen.

Sky Deutschlandin saamien tietojen mukaan Bayern München on kiinnostunut hankkimaan Ramosin kesällä.

Bayern hakee kesällä uutta ykköskärkeä. Se on käytännössä julkinen salaisuus. Bayern on yhdistetty siirtohuhuissa muun muassa Tottenhamin Harry Kaneen ja Napolin Victor Osimheniin, mutta molemmat ovat lähtökohtaisesti liian kalliita vaihtoehtoja saksalaisjätille.

Lähteen mukaan Bayern on valmis käyttämään noin sata miljoonaa euroa uuteen ykköskärkeensä. Kyseinen summa ei riitä Kanen tai Osimhenin hankintaan, mutta sen sijaan Benfica olisi valmis myymään 21-vuotiaan Ramosin, jos sille tarjotaan hyökkääjästä sadan miljoonan euron siirtosummaa.