Sadio Manén on määrä poistua Bayern Münchenistä kuluvan kauden jälkeen.

Sky Deutschlandin saamien tietojen mukaan Bayern aikoo tehdä kaikkensa saadakseen Manén myydyksi kesän siirtoikkunassa. Mané ei mahdu Bayern-luotsi Thomas Tuchelin suunnitelmiin. Lisäksi Mané on hyvin kritisoitu pelaaja niin joukkueen kuin seurajohdonkin sisällä.

Bayern hankki Manén 32 miljoonalla eurolla Liverpoolista viime kesänä, mutta senegalilaishyökkääjän kausi on ollut pettymys. Mané on tehnyt vain 11 maalia.

Viime viikolla Mané löi joukkuetoveriaan Leroy Sanéa kasvoihin pukukopissa Manchester Citylle kärsityn tappion jälkeen.

Sky Deutschlandin mukaan Bayern lätkäisi Manélle yli 300 000 euron sakot ja oli lisäksi valmis purkamaan yksimielisesti pelaajan sopimuksen, mutta väkivallan uhrina ollut Sané esitti seurajohdolle toiveen, ettei Manéa siirrettäisi sivuun joukkueesta. Sakon lisäksi Mané hyllytettiin viime viikonlopun Hoffenheim-ottelusta.

Bayernin seurajohto on täysin kyllästynyt Manén temppuiluun, eikä aio pitää pelaajaa joukkueessaan kuluvan kauden jälkeen.