Bayern München varmisti lauantaina 11. peräkkäisen Bundesliigan mestaruutensa. Lue lisää täältä.

Bayern voitti vieraskentällä Kölnin 2-1, ja samaan aikaan sarjakärjessä päätöskierrokselle lähtenyt Borussia Dortmund jäi kotonaan 2-2 -tasapeliin Mainzin kanssa. Bayern voitti mestaruuden maalieron turvin.

Thomas Müller teki lauantaina Bundesliigan historiaa. Müllerista tuli ensimmäinen 12 Bundesliigan mestaruutta voittanut pelaaja.

33-vuotias Müller nousi Bayernin edustusjoukkueeseen kesällä 2009. Ensimmäinen kausi oli jättimenestys. Müller iski sarjassa 13 maalia, antoi 11 maalisyöttöä ja oli johdattamassa Bayernia Bundesliigan mestariksi.

Müller kuuluu Bayernin mittavan historian suurimpiin seuralegendoihin. Koko uransa Bayernia edustanut Müller on pelannut vuosien saatossa edustusjoukkueessa komeat 665 ottelua.

Piilokärkenä tunnetun Müllerin tulevaisuudesta on puhuttu jo pitkään. Müllerin sopimus Bayernin kanssa kattaa vielä ensi kauden, mutta on hyvin mahdollista, että konkari vaihtaa maisemaa jo tänä kesänä. Saksalaismedian mukaan Müller on hyvin pettynyt Thomas Tuchelilta saamaansa rooliin.

Müller on myös pudotettu Saksan A-maajoukkueesta. Hän ei mahtunut mukaan maaliskuun maaotteluihin, eikä todennäköisesti pelaa kesäkuunkaan otteluissa.

LUE MYÖS