Serie B:ssä nähtiin lauantaina todellinen suomalaiskohtaaminen.

Sauli Väisäsen edustama Cosenza kohtasi Joel Pohjanpalon ja Jesse Jorosen Venezian. Niki Mäenpää ei ollut mukana Venezian kokoonpanossa. Ottelu päättyi lopulta 1-1 -tasapeliin. Pistemenetys oli Venezialle melkoinen pettymys, sillä se oli kiinni elintärkeässä pistepotissa aina lisäajalle saakka.

Viime aikoina suorastaan hurjaan vireeseen äitynyt Pohjanpalo puski Venezian ainokaisen puolen tunnin pelin jälkeen. Pohjanpalo on viimeistellyt tällä kaudella 18 maalia Serie B:ssä ja on maalin päässä maalipörssiä johtavasta Gianluca Lapadulasta.

Pohjanpalo nousi otsikoihin maanantaina iskettyään neljä maalia Modenan verkkoon.

Venezia nousi tasapelipisteen myötä Serie B:ssä kahdeksanneksi, eli viimeiselle nousukarsintapaikalle.

Genoa sen sijaan varmisti lauantaina nousun Serie A:han. Sarjakärki Frosinone oli varmistanut nousunsa jo aiemmin.

Serie B:n runkosarjaa on pelaamatta kaksi kierrosta. Venezia kohtaa seuraavalla kierroksella putoamista vastaan taistelevan Perugian. Väisäsen Cosenza on niin ikään putoamistaistossa. Cosenza kohtaa seuraavaksi Ascolin.