İlkay Gündoğanin sopimus Manchester Cityn kanssa päättyy kesällä.

Osapuolet eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta, vaikka Manchester Cityn päävalmentaja Pep Guardiola on julkisesti toivonut Gündoğanin jatkavan seurassa.

Manchester City on tiettävästi valmis tarjoamaan Gündoğanille vain yhden kauden mittaista sopimusta, kun taas Barcelonan ja Arsenalin kaltaiset seurat tarjoavat keskikenttäpelaajalle monivuotista sopimusta. Gündoğan haluaa pidemmän kuin yksivuotisen sopimuksen.

Sport Bildin saamien tietojen mukaan Gündoğanin edustajat ovat tarjonneet pelaajaa Bayern Münchenille. Bayern on kuitenkin kieltäytynyt mahdollisuudesta, sillä seuralla on mielestään jo tarpeeksi pelaajia Gündoğanin pelipaikalle.

Gündoğanin agentit etsivät aktiivisesti pelaajalleen uutta osoitetta.

32-vuotias Gündoğan taistelee Manchester Cityn kanssa triplamestaruudesta. Manchester City on yhden voiton päässä Valioliigan mestaruudesta ja lisäksi seura on edennyt FA Cupin ja Mestarien liigan finaaleihin.

Gündoğan on edustanut Manchester Cityä seitsemän vuoden ajan.