FC Honka on tehnyt sopimuksen Huuhkajien entisen keskikenttäpelaajan Roman Eremenkon kanssa, kertoo MTV Urheilu.

Viime kaudella Eremenko, 36, pelasi 12 ottelua HIFK:ssa, joka putosi kauden päätteeksi Veikkausliigasta.

MTV:n mukaan Eremenko neuvotteli Hongan kanssa jo talvella, mutta hän halusi vielä tuolloin tutkia vaihtoehtoja ulkomailta. Neuvottelut avattiin uudestaan, kun Hongan keskikenttäpelaajan Jerry Voutilaisen kausi tuli ennenaikaiseen päätökseen vakavan loukkaantumisen takia.

Eremenko on aiemmin urallaan pelannut myös Italiassa, Ukrainassa ja Venäjällä, ja hänellä on tilillään kymmenittäin pelejä Mestarien liigasta ja Eurooppa-liigasta. Suomen A-maajoukkueessa hän on esiintynyt 73 kertaa.

Honka on viiden ottelun jälkeen Veikkausliigassa viidentenä ja kohtaa perjantaina seuraavassa pelissään FC Lahden kotikentällään. Espoolaisseura ei ole kirjoitushetkellä tiedottanut Eremenkon sopimuksesta.

Lue lisää Veikkausliigasta:

 

MTV Urheilu

@MTVUrheilu
Nyt jysähti siirtopommi: Roman Eremenko Veikkausliigan huippuseuraan dlvr.it/SnWP01