Espanjan maajoukkueen entinen päävalmentaja Luis Enrique odottaa tarjouksia Englannin Valioliigasta, sanoo Napolin omistaja Aurelio De Laurentiis.

De Laurentiis on yrittänyt houkutella Enriqueä Napoliin, jonka nykyinen päävalmentaja Luciano Spalletti on jättämässä seuran kuluvan kauden päätyttyä.

Spalletti johdatti Napolin Italian-mestariksi, mutta hän on ilmoittanut tarvitsevansa seuraavaksi hengähdysaikaa.

Enrique on ollut vailla työpaikkaa saatuaan Qatarin MM-kisojen jälkeen lähtöpassit Espanjan peräsimestä.

– Luis Enrique haluaa mennä Valioliigaan. Me kilpailemme houkuttelevimpien sarjojen kanssa, kommentoi De Laurentiis Cadena SER:n mukaan.

– Sanoin hänelle, että siellä ei syödä yhtä hyvin kuin täällä, paikkoja on vähemmän, mutta… Arvioimme valmentajia 4-3-3-formaatiota varten ja minä valitsen parhaan jatkamaan sykliä.

Enrique sanoi maaliskuussa, että hän haluaisi työskennellä Englannissa, mutta vihjasi, ettei ole menossa mihin tahansa seuraan.

– Haluaisin työskennellä Englannissa, mutta en näe itseäni siellä ensi kesäkuussa, kommentoi Enrique Athleticin mukaan.

– Haluaisin liittyä seuraan, jossa voisin tehdä tärkeitä asioita, ja sitä on hyvin vaikea löytää. En menisi mihin tahansa Valioliiga-joukkueeseen.

Valioliigan perinteisillä suurseuroilla on kuitenkin jo managerit ensi kaudeksi. Tottenham on tiettävästi kiinnostunut Enriquestä, mutta se ei pelaa ensi kaudella missään eurocupissa tultuaan päättyneellä sesongilla vasta kahdeksanneksi Valioliigassa.