Bayern Münchenin päävalmentaja Thomas Tuchel on puhunut West Hamin keskikenttäpelaajalle Declan Ricelle mahdollisesta siirrosta Saksaan, kertoo Sky Sports.

Rice, 24, ja West Hamin sopimus päättyy ensi kauden jälkeen, joten tämä kesä on käytännössä Hammersin viimeinen mahdollisuus saada kipparistaan kunnon siirtokorvaus, ellei uutta diiliä synny. Tähän mennessä Englannin maajoukkuetähti on hylännyt seuran jatkosopimustarjoukset.

– Toivomme todella, että hän jää. Haluaisimme, että hän olisi West Hamin pelaaja, mutta olemme tietoisia siitä, että se ei ehkä ole tilanne kauden lopussa, kommentoi West Hamin manageri David Moyes muutama viikko sitten.

Bayernin odotetaan kiihdyttävän neuvottelujaan West Hamin kanssa, koska Saksan suurseura ei halua hävitä siirtokilpailussa Valioliigan jättiläisille. Ricen perässä ovat tiettävästi myös Arsenal, Manchester United ja Chelsea.

Brittimediassa Ricen potentiaaliseksi siirtosummaksi on povattu jopa 115 miljoonaa euroa.

Rice on edustanut West Hamia 14-vuotiaasta asti Chelsean vapautettua hänet akatemiastaan. Nuorempana Rice edusti Irlantia maajoukkuetasolla ja esiintyi heidän A-maajoukkueessaan kolmessa ystävyysottelussa, mutta sitten hän vaihtoi edustusoikeutensa Englannin puolelle. Tätä nykyä Ricella on tilillään 41 ottelua Englannin miesten joukkueessa.