Bayern Münchenin kausi oli yhtä vuoristorataa.

Bayern varmisti päätöskierroksen loppuhetkillä Bundesliigan mestaruuden, kun Jamal Musiala iski voittomaalin Kölnin verkkoon juuri ennen lisäaikaa. Sen sijaan cup-kilpailut eivät sujuneet ruusuilla tanssien. Bayern putosi Mestarien liigasta ja Saksan cupista puolivälierävaiheessa.

Saksalaislehti Bild kertoo Bayernin seurajohdon asettaneen Sadio Manén, Leroy Sanén ja Serge Gnabryn myyntiin. Bayern kuuntelee kolmikosta tarjouksia ja jos seura saa hyviä tarjouksia, on se valmis luopumaan edellä mainitusta kolmikosta.

Seurajohdon tavoite on tehdä suuri muutos joukkueeseen kesän siirtoikkunassa.

Bildin mukaan Bayernin seurajohto ei ole antanut Manélle anteeksi huhtikuista välikohtausta. Mané löi Mestarien liigan ottelun jälkeen Sanéa naamaan pukukopissa erimielisyyksien jälkeen. Bayern antoi tuolloin Manélle melkein 300 000 euron sakot tempauksestaan, ja kyseinen ylilyönti johtaa lopulta Manén poistumiseen seurasta.

Jos kentällä on ollut myrskyisää, samaa voi sanoa siitä, mitä on tapahtunut kentän ulkopuolella. Bayern antoi mestaruuden varmistuttua potkut toimitusjohtajalleen Oliver Kahnille ja urheilutoimenjohtajalleen Hasan Salihamidžićille.

LUE MYÖS