Napoli etsii uutta päävalmentajaa.

Luciano Spalletti valmentaa viimeisen ottelunsa Napolin päävalmentajana myöhemmin sunnuntaina, kun joukkue kohtaa Sampdorian Serie A:n päätöskierroksella.

Napolin Serie A:n mestariksi johdattaneen Spallettin on määrä jäädä ensi kauden mittaiselle sapattivapaalle. Spalletti ilmoitti hiljattain ratkaisustaan Napolin puheenjohtajalle Aurelio De Laurentiisille.

De Laurentiis haluaisi palkata Luis Enriquen Napolin uudeksi päävalmentajaksi, mutta se näyttää vaikealta. De Laurentiis totesi hiljattain julkisuudessa Enriquen haluavan työskennellä Englannissa. De Laurentiisin mukaan Napoli ei kykene kilpailemaan taloudellisesti valioliigaseurojen kanssa.

Corriere dello Sportin saamien tietojen mukaan De Laurentiis on soittanut Roberto Mancinille. Mancini työskentelee Italian A-maajoukkueen päävalmentajana. De Laurentiis kokee Mancinin sopivan Napolin uudeksi päävalmentajaksi. Puheenjohtaja tiedusteli Mancinin tulevaisuuden suunnitelmia.

Italian jalkapalloliitto FIGC kumosi Mancinin Napoli-huhut uutistoimisto ANSA:lle.

Lehden mukaan De Laurentiisilla on kymmenen valmentajan lista, joista hän haluaa valita Napolin seuraavan päävalmentajan. Listaan kuuluu muun muassa Niklas Pyyhtiää Bolognassa valmentava Thiago Motta. Mottan kerrotaan kuitenkin haluavan jäädä Bolognan peräsimeen.

LUE MYÖS