Portugalin tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldo on vahvistanut, että hän jatkaa uraansa Saudi-Arabiassa ja Al-Nassrissa.

Ronaldo, 38, siirtyi vuodenvaihteessa Al-Nassrin riveihin jätettyään Manchester Unitedin riitaisissa merkeissä.

Portugalin maajoukkuekapteenin sopimus Saudi-Arabiassa jatkuu vuoteen 2025 saakka, mutta keväällä on liikkunut huhuja, joiden mukaan Ronaldo haluaisi jo palata Eurooppaan.

Ronaldo kiisti väitteet saudiliigan haastattelussa ja kannusti muitakin Euroopassa pelaavia tähtiä seuraamaan hänen jalanjälkiään Lähi-Itään.

Muun muassa Lionel Messi sekä Ronaldon entiset joukkuekaverit Karim Benzema ja Luka Modrić on yhdistetty huhuissa saudiseuroihin, jotka ovat tiettävästi valmiita maksamaan tähtitieteellisiä summia nimekkäille vahvistuksilleen.

– Jos he ovat tulossa – isot pelaajat ja isot nimet, nuoret pelaajat, ”vanhat pelaajat” – he ovat erittäin tervetulleita, koska jos näin tapahtuu, liiga paranee hieman, kommentoi Ronaldo BBC:n mukaan.

– Liiga on erittäin hyvä, mutta uskon, että meillä on vielä paljon mahdollisuuksia kasvaa. Liiga on kilpailukykyinen. Meillä on erittäin hyviä joukkueita, erittäin hyviä arabipelaajia.

– Heidän on kuitenkin parannettava hieman infrastruktuuria. Tuomareiden ja VAR-järjestelmän pitäisi olla hieman nopeampia.

Ronaldon ensimmäiset kuukaudet Saudi-Arabiassa ovat sujuneet tehokkaasti. Hän iski 16 sarjaottelussa 14 maalia Al-Nassrille, joka tuli maan pääsarjassa toiseksi.

– Olen onnellinen täällä, haluan jatkaa täällä ja aion jatkaa täällä. Ja minun mielestäni, jos he jatkavat haluamaansa työtä täällä, uskon, että Saudi-Arabian liiga voi olla viiden vuoden kuluttua viiden parhaan liigan joukossa maailmassa.