Gareth Bale uskoo, että Lionel Messi tulee viihtymään hyvin Yhdysvaltain Major League Soccerissa.

Messi, 35, siirtyy tänä kesänä ensimmäistä kertaa ammattilaisurallaan pelaamaan Euroopan ulkopuolelle. Barcelonaa ja PSG:tä edustaneen argentiinalaistähden uusi osoite on Inter Miami.

Real Madridin kanssa Messiä vastaan pelannut Bale, 33, lopetti uransa alkuvuodesta edustettuaan Walesia MM-kisoissa. Hänen viimeiseksi seurakseen jäi Los Angeles FC, joka pelaa Inter Miamin kanssa MLS:ssa.

Walesin entinen ykköstähti oli Messin tavoin viettänyt koko ammattilaisuransa Euroopassa ennen siirtoaan rapakon taakse. Bale uskoo, että Messi tulee nauttimaan Yhdysvalloissa pelaamisesta, koska hänen mukaansa MLS:ssa ei koeta samanlaisia paineita häviämisestä kuin Euroopan huipulla.

– Siellä on paljon rennompaa. Jos häviää Real Madridin kanssa, on kuin koko maailma olisi päättynyt. Sinut ristiinnaulitaan, tunnet olosi masentuneeksi. Menet kotiin etkä ole onnellinen, kommentoi Bale BT Sportille.

– Siellä hyväksytään häviämistä enemmän. Siitä ei tule seurauksia, siellä ei voi pudota sarjasta. Hävityn pelin jälkeen keskitytään seuraavaan. Siellä hyväksytään häviäminen paljon paremmin.

– He tietävät, miten hävitä, mutta he juhlivat jokaista voittoa kuin mestaruutta. Hän tulee ehdottomasti nauttimaan siitä.

Messin odotetaan debytoivan Inter Miamissa 21. heinäkuuta Leagues Cupin ottelussa meksikolaista Cruz Azulia vastaan.

B/R Football

@brfootball
Gareth Bale on Lionel Messi's adjustment to MLS 🗣️

'They accept losing a lot better over there, they know how to lose, but when they win they celebrate like they've won the championship—he'll definitely enjoy it'

(via @btsportfootball)

Linkki twiittiin.