Milanolaisseura Interin keskikenttäpelaaja Marcelo Brozović on hyväksynyt Saudi-Arabian liigan Al-Nassrin esittämän sopimustarjouksen. Gazzetta dello Sportin mukaan siirto on enää Interistä kiinni. Al-Nassr on lähettänyt Interille 18 miljoonan euron ostotarjouksen, kertoo Gianluca Di Marzio.

Al-Nassrin kerrotaan tarjoavan Brozovićille, 30, noin 15 miljoonan euron kausipalkkaa, mikä nostaisi hänet maailman parhaiten palkattujen keskikenttäpelaajien joukkoon. Asiasta merkityksellisen tekee se, että häntä ei tunneta otsikoissa viihtyvänä luksusbrändinä, vaan monipuolisena kestävyysihmeenä, joka tekee pelaajista ympärillään parempia.

Myös Espanjan jättiseura Barcelona on ollut aktiivisesti Brozovićin perässä, mutta se on valmis maksamaan nettopalkkaa ”vain” seitsemän miljoonaa euroa.

Jos Al-Nassr korottaa huutoaan lähelle Interin pyyntihintaa eli 20–25 miljoonaa euroa, voi kauppa tapahtua Gazzettan mukaan erittäin nopealla aikataululla.

Brozovićin viime kautta sotkivat loukkaantumiset, mikä on pääsyy Interin lisääntyneelle innokkuudelle hieroa kauppaa. Kroatialainen pelasi kokonaan Mestarien liigan loppuottelun ja Kansojen liigan finaalin, jotka molemmat päättyivät katkeriin tappioihin. Qatarin MM-kisoissa hän juhli pronssia, mutta viimeinen peli jäi väliin juuri lihasvaivojen takia.

Al-Nassrin kapteenina toimii Cristiano Ronaldo, joka eilen tiistaina ratkaisi Portugalille 1–0-voiton Islannista EM-karsinnoissa. Hänen seurakseen on lehtitietojen mukaan tulossa Hakim Ziyech, joka oli tammikuussa vähällä siirtyä Paris Saint-Germainiin.

LUE LISÄÄ: