Sadio Mané neuvottelee sopimuksesta Al-Nassrin kanssa, kertoo The Athletic.

Athleticin mukaan Manén agentti tapasi Al-Nassrin urheilutoimenjohtajan portugalilaisessa hotellissa keskiviikkona.

Bayern München haluaa myydä Manén kesän siirtoikkunassa.

Mané ei kuulu Bayern-luotsi Thomas Tuchelin suunnitelmiin. Tuchel otti hiljattain kantaa Manén tilanteeseen SPORT1:n haastattelussa.

– Hän ei ole onnistunut vastaamaan ennakko-odotuksiin. Joukkueen kilpailutilanne on äärimmäisen kova, eikä Manélle ole helppoa päästä avauskokoonpanoon. Pelaaja tietää sen. Hän tietää minun ja seuran mielipiteen, Tuchel totesi.

Mané, 31, siirtyi viime kesänä Liverpoolista Bayerniin noin 32 miljoonalla eurolla. Manén kausi Bayernissa oli kuitenkin heikko. Loukkaantumisista kärsinyt hyökkääjä menetti avauskokoonpanon paikkansa Tuchelin alaisuudessa. Tuchel saapui Bayernin peräsimeen keväällä.

Bayernin seurajohto pettyi pahemman kerran Manéen, kun senegalilaishyökkääjä löi joukkuetoveriaan Leroy Sanéa kasvoihin pukukopissa hävityn Mestarien liigan ottelun jälkeen. Yli 300 000 euron sakot saanut Mané hyllytettiin tuolloin joukkueen seuraavasta ottelusta.

Cristiano Ronaldon ja Marcelo Brozovićin kaltaiset huippupelaajat edustavat Al-Nassria. Saudi-Arabian pääsarja potkaistaan käyntiin noin kolmen viikon kuluttua.