Kylian Mbappé pyörii tällä hetkellä vahvasti otsikoissa.

PSG haluaa myydä Mbappén, joka ei halua tehdä ranskalaisseuran kanssa jatkosopimusta. Hyökkääjätähden perässä ovat ainakin Saudi-Arabian Al-Hilal, Englannin Chelsea, Manchester United ja Tottenham, Espanjan Real Madrid ja Barcelona sekä Italian Inter.

Yleisesti uskotaan, että Mbappé on kulisseissa jo sopinut siirrosta Real Madridiin. Siirto toteutuisi ensi kesänä ilmaiseksi, mitä PSG vastustaa ankarasti.

Tuoreiden tietojen mukaan Al-Hilal on jo tehnyt PSG:lle 300 miljoonan euron tarjouksen Mbappésta. Alun perin ajateltiin, ettei se välttämättä riittäisi, sillä Mbappénkin kanssa pitäisi päästä sopimukseen. Nyt tarjouksesta on kuitenkin tihkunut lisätietoja, jotka asettavat sen uuteen valoon.

Eri lähteiden mukaan Al-Hilal tarjoaisi Mbappélle vain vuoden pituista sopimusta. Toisin sanoen PSG saisi myytyä tähtensä hurjaa summaa vastaan, ja Mbappé pääsisi edelleen Real Madridiin vuoden kuluttua.

Kaiken lisäksi Mbappé pääsisi pelaamaan tulevalla kaudella (eikä joutuisi istumaan katsomossa), ja saisi siitä ihan mielettömän korvauksen. Joidenkin lehtitietojen mukaan Al-Hilal tarjoaa Mbappélle sopimusta, joka takaisi miehelle peräti 700 miljoonan euron tulot ensi kaudesta. Luonnollisesti Al-Hilal olisi valmis myös pidentämään sopimusta, mikäli Mbappé niin haluaisi.

LUE MYÖS