PSG:n päävalmentaja Luis Enrique haluaa vahvistaa joukkueensa maalivahtiosastoa.

Ranskalaisen RMC:n mukaan PSG:n seurajohto on aloittanut keskustelut Sevillaa edustavan Bonon kanssa. PSG ei ole toistaiseksi keskustellut siirrosta Sevillan kanssa, mutta Sevilla odottaa PSG:n ottavan pian yhteyttä.

Enrique haluaa kokeneemman maalivahdin kilpailemaan Gianluigi Donnarumman kanssa paikasta avauskokoonpanosta.

Marcan saamien tietojen mukaan Bono sai hiljattain kuulla olevansa ensi kaudella Sevillan kakkosvahti La Ligassa. Bono ei halua jäädä penkille istumaan ja on halukas vaihtamaan maisemaa peliajan perässä.

Bono torjui Sevillan Eurooppa-liigan mestariksi touko-kesäkuun vaihteessa. Bono on voittanut kahdesti Eurooppa-liigan Sevillan ykkösvahtina.

Bono, 32, nousi viimeistään jalkapalloilevan maailman tietoisuuteen Qatarin MM-lopputurnauksessa. Bono torjui Marokon sensaatiomaisesti MM-välieriin. Marokko sijoittui turnauksessa lopulta komeasti neljänneksi.

PSG:n on määrä myydä Keylor Navas muualle lähiviikkoina. Navas pelasi viime kauden jälkimmäisen puolikkaan lainalla Nottingham Forestissa.

LUE MYÖS