Leo Messi allekirjoitti perjantaina sopimuksensa Inter Miamin kanssa.

Messi liittyi myös joukkueen harjoitusvahvuuteen. Inter Miami esittelee Messin uutena pelaajanaan sunnuntaina. Messin odotetaan debytoivan uuden seuransa paidassa muutaman viikon sisällä.

MLS-seura Cincinnatissa pelaava Álvaro Barreal uskoo Messin kykenevän tekemään hattutempun kaikissa otteluissaan. Argentiinalaismedia TyC Sports haastatteli Cincinnatin argentiinalaista laitahyökkääjää.

– Hän on täysin erilainen muihin pelaajiin verrattaessa. Tietenkin tämä kausi on ollut hänen joukkueelleen varsin vaikea ja se vaikeuttaa asioita Messin kannalta, mutta uskon hänen kykenevän tekemään kolmesta neljään maalia jokaisessa ottelussa.

– Messi sopeutuu tähän sarjaan todella nopeasti ja nauttii MLS:stä paljon. Uskon hänen menestyvän täällä. Jalkapallo kehittyy paljon Yhdysvalloissa, Barreal totesi.

Barreal ja Cincinnati kohtaavat Messin ja Inter Miamin elokuussa Yhdysvaltojen cupissa.

Inter Miamin kausi on sujunut surkeasti. Se on MLS:n itäisen konferenssin viimeisellä sijalla. 21 ottelusta tuloksena on vaivaiset viisi voittoa, kolme tasapeliä, peräti 13 tappiota ja vain 18 pistettä. Huuhkajista tuttu Robert Taylor on viimeistellyt tällä kaudella Inter Miamin paidassa MLS:ssä kaksi maalia ja antanut kolme maalisyöttöä.