Kesäkuun alussa FIFA ilmoitti myyneensä miljoona lippua naisten MM-kilpailuihin, mutta suuri osa niistä oli Australiassa pelattaviin otteluihin. FIFAn naisjalkapallon päällikkö Sarai Bareman myöntää Reutersille, että toiseen emäntämaahan Uuteen-Seelantiin on haastavaa saada lippuja kaupaksi.

Esimerkiksi rugby, golf, tennis, kriketti ja verkkopallo kaventavat jalkapallon katsojapohjaa. Koripallossa, maahockeyssa ja lentopallossa on enemmän tyttöharrastajia kuin jalkapallossa.

Uusi-Seelanti on yltänyt viidesti MM-kisoihin, mutta ei ole voittanut niissä otteluakaan. Viime olympialaisissa se päästi kolmeen otteluun kymmenen maalia, ja tämän vuoden puolella se on pelannut yhdeksän ottelua, joissa se on voittanut ainoastaan Vietnamin.

Yhteensä noin 25 000 ilmaislippua laitetaan jakoon Aucklandissa, Hamiltonissa, Wellingtonissa ja Dunedinissa pelattaviin otteluihin. Niistä viisituhatta kappaletta tulee FIFAn yhteistyökumppanilta

Uusi-Seelanti kohtaa lohkovaiheessa Norjan, Filippiinit ja Sveitsin. Myös Espanja, Costa Rica, Sambia, Japani, Yhdysvallat, Alankomaat, Vietnam, Portugali, Ruotsi, Etelä-Afrikka, Italia ja Argentiina aloittavat turnauksensa Uudessa-Seelanissa. Uusi-Seelanti pelaa avausottelunsa Norjaa vastaan 20. heinäkuuta.