Ilveksen keskikenttäpelaaja Petteri Pennanen siirtyy Intian Superliigaan.

Pennanen, 32, on aiemmin pelannut ulkomailla Hollannissa, Puolassa, Indonesiassa ja Yhdysvalloissa, josta hän siirtyi Ilvekseen viime kaudeksi.

Veikkausliigan johtotähtiin lukeutuva Pennanen ehti pelata Ilveksen paidassa 51 ottelua tehden niissä yhteensä 18 maalia ja syöttäen yhdeksän.

Hänellä oli sopimuksessaan pykälä mahdollisuudesta siirtyä ulkomaille ennalta sovittua summaa vastaan. Tämä pykälä aktivoituu tulevassa siirrossa ja Ilves saa siirtokorvauksen. Pennasen uusi työnantaja selviää myöhemmin hänen uuden seuransa tiedottaessa siirrosta.

– Haluan kiittää näistä vajaasta parista vuodesta koko Ilves-perhettä, kanssapelaajia, valmennusta, kaikkia taustaorganisaatiossa, tuhansia junioreita sekä tietenkin kannattajia. Perheemme on viihtynyt Tampereella alusta asti todella hyvin ja siirrosta huolimatta perheen koti pysyy täällä, kommentoi Pennanen Ilveksen sivuilla.

– Haluan toivottaa joukkueelle paljon tsemppiä loppukauteen Veikkausliigaan sekä Suomen Cupin puolella, jossa himoittu pokaali on enää kahden voiton päässä. Päätös lähtemisestä ei todellakaan ollut helppoa, mutta olen täysin varma siitä, että Ilves on seurana oikealla tiellä kohti Suomen terävintä kärkeä – ja tulee sinne myös nousemaan.”

Ilves kertoo, että tapahtuneiden siirtojen johdosta seuran tavoitteena on vahvistaa joukkuetta 2-4 pelaajalla kesän siirtoikkunassa.

– Vahvistusten kartoitusta on tehty, ja tullaan tekemään, aktiivisesti, jotta oikeat pelaajat saadaan joukkueeseen.

Ilves Edustus

@IlvesEdustus
Ilveksen keskikenttäpelaaja @petepennanen siirtyy Intian Superliigaan.

Kaudesta 2022 asti Ilvestä edustaneella Pennasella oli sopimuksessaan pykälä mahdollisuudesta siirtyä ulkomaille ennalta sovittua summaa vastaan.

Lue lisää uutisesta👇

ilvesedustus.fi/petteri-pennan…

Linkki twiittiin.