Bayern München hankki Sadio Manén viime kesänä Liverpoolista.

Bayern maksoi Manésta noin 32 miljoonaa euroa.

Manén viime kausi Bayernissa meni monella tapaa penkin alle – niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Mané kärsi loukkaantumisista ja teki lopulta 38 ottelussa yhteensä 12 maalia.

Mané nousi keväällä otsikoihin lyötyään joukkuetoveriaan Leroy Sanéa naamaan pukukopissa hävityn Mestarien liigan pudotuspeliottelun jälkeen. Bayern hyllytti Manén seuraavasta ottelusta ja langetti hänelle tiettävästi jopa 300 000 euron sakot. Bayernin seurajohto pettyi Manéen pahasti ja oli saksalaismedian mukaan valmis antamaan hänelle potkut, mutta Sané toivoi seurajohtoa pitämään Manén Bayernissa.

Sky Deutschlandin saamien tietojen mukaan Bayern on asettanut Manén myyntiin ja haluaa päästä eroon hänestä kesän siirtoikkunassa. Bayern on asettanut Manélle 20 miljoonan euron hintalapun.

Kickerin mukaan Bayern on jo ilmoittanut Manélle, ettei hän kuulu seuran suunnitelmiin ensi kautta varten.

Ennen Bayern-siirtoaan Mané edusti kuuden vuoden ajan menestyksekkäästi Liverpoolia. 269 Liverpool-ottelussa syntyi yhteensä 120 maalia ja 48 maalisyöttöä. Mané voitti Liverpoolin paidassa muun muassa Mestarien liigan ja Valioliigan.

LUE MYÖS