Dušan Vlahovićin viime kausi meni pahemman kerran penkin alle.

Vlahović, 23, teki 42 pelaamassaan ottelussa yhteensä vain 14 maalia. Osumista kymmenen syntyi Serie A:ssa. Maalimäärä jäi pieneksi – etenkin suuret ennakko-odotukset huomioiden.

Juventus maksoi serbialaiskärjestä 81,6 miljoonaa euroa Fiorentinalle tammikuussa 2022, mutta Vlahovićin peliesitykset torinolaisjätin paidassa ovat jättäneet parantamisen varaa.

Juventus jäi viime kaudella Serie A:ssa seitsemänneksi, eikä välttämättä osallistu edes Konferenssiliigaan, sillä La Gazzetta dello Sportin mukaan UEFA:n on määrä langettaa seuralle ensi kauden mittainen europelikielto.

Vlahović saattaa jättää Juventuksen kesällä. Juventuksen on tehtävä merkittävää voittoa kesän siirtoikkunassa paikatakseen taloudellista ahdinkoaan.

Tunnettu italialaistoimittaja Alfredo Pedullà kertoo Vlahovićin olevan halukas siirtymään PSG:hen. PSG on niin ikään halukas hankkimaan Vlahovićin Juventuksesta. Pedullàn mukaan Vlahović on jo päättänyt jättää Juventuksen ennen ensi kauden alkua.

Juventus vaatii hyökkääjästään 80 miljoonan euron siirtosummaa. Toimittaja kertoo PSG:n tarjoavan Vlahovićista todennäköisesti noin 70 miljoonaa euroa.

Vlahović ei ole välttämättä Juventuksen ainoa suuri myynti kesän siirtoikkunassa. Italialaisen SportMediasetin mukaan Juventus on antanut Aston Villalle luvan neuvotella Federico Chiesan kanssa, mutta Chiesa ei ole lähtökohtaisesti kiinnostunut siirtymään englantilaisseuraan.

LUE MYÖS