Inter Miami voitti Liigojen cupin. Se varmisti mestaruuden lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, kun se kaatoi loppuottelussa Nashville SC:n rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Voittaja ratkaistiin vasta rankkarien 11. kierroksella, kun vastakkain olivat maalivahdit. Varsinainen peliaika oli päättynyt tasan 1–1.

Komean saavutuksen myötä Inter Miamin suomalaispelaaja Robert Taylor sai juhlia ammattilaisuransa ensimmäistä pokaalia.

Taylor pelasi jälleen vahvan ottelun. Hän oli osallisena joukkueensa ainoassa pelitilannemaalissa. Huuhkajien laituri yritti puhkaista Nashvillen puolustuslinjan syötöllään Miamin nuorelle keskikenttäpelaajalle Benjamin Cremaschille. Syöttö katkaistiin, ja pallo kimposi puolustuksen jaloista Lionel Messille, joka eteni tilanteesta parempaan vetopaikkaan ja laukaisi pallon kierteisenä ohi maalivahti Elliot Paniccon.

Taylor joutui jättämään kentän 81. minuutilla kolhun seurauksena.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Major League Soccer

@MLS
Out of this WORLD. 💫

Take a bow, Leo Messi.

Inter Miami voitti Liigojen cupin puhtaalla pelillä ja se on voittanut kaikki seitsemän otteluaan Messin saavuttua joukkueeseen. Finaalissa hän iski jo kymmenennen maalinsa. Joukkue on vahvistunut myös Espanjan maajoukkuepelaajilla Sergio Busquetsilla ja Jordi Alballa. Vasemmaksi laitahyökkääjäksi hankittu Facundo Farías on seurannut vaihtopenkiltä Taylorin loistavia peliesityksiä.

MLS-liigassa Miami on vielä viimeinen, koska sarja on kesätauolla. Liigojen cup on melko uusi tuttavuus Kanadassa, Yhdysvalloissa ja Meksikossa: se järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2019.