Leonardo Bonucci on jättämässä Juventuksen.

Calciomercaton saamien tietojen mukaan Bonucci on päässyt yhteisymmärrykseen sopimuksesta Union Berlinin kanssa. Bonucci allekirjoittaa alkaneen kauden mittaisen sopimuksen saksalaisseuran kanssa. Bonuccin on määrä matkustaa torstaina Berliiniin.

Juventus sulki Bonuccin edustusjoukkueen ulkopuolelle harjoituskauden alussa. Bonucci ei mahtunut seura- ja valmennusjohdon suunnitelmiin. Calciomercaton mukaan Juventus-luotsi Massimiliano Allegrin ja Bonuccin välit ajautuivat lopulta todella huonoiksi.

Bonucci ei päässyt harjoittelemaan edustusjoukkueen kanssa ja valitti asiasta muun muassa Italian pelaajayhdistykselle, joka tuomitsi Juventuksen käytöksen.

Union Berlin ei ollut Bonuccin ykkösvaihtoehto. Calciomercaton mukaan Bonucci olisi halunnut pysyä Italiassa ja siirtyä Lazion riveihin. Lazion seurajohto houkutteli Bonuccia pääkaupunkiin ja konkaritoppari odotti konkreettista tarjousta Laziolta, jonka vuoksi siirto Union Berliniin venyi siirtoikkunan loppuhetkille.

Calciomercato kertoo Lazio-luotsi Maurizio Sarrin asettuneen lopulta Bonuccin siirtoa vastaan. Sarri valmensi Bonuccia aikoinaan Juventuksessa, eikä ollut suinkaan vakuuttunut topparin siirrosta Lazioon. Lazion seurajohto painosti Sarria näyttämään vihreää valoa siirrolle, mutta sitä ei lopulta koskaan tapahtunut ja Bonucci päätyi siten Saksan Bundesliigaan.