Chelsea ja AS Roma keskustelevat Romelu Lukakun lainasiirrosta. Sky Sport Italian ja Telegraphin saamien tietojen mukaan seurojen väliset neuvottelut ovat parhaillaan käynnissä.

AS Roman päävalmentaja José Mourinho on halunnut uuden hyökkääjän joukkueeseensa koko kesän ajan, mutta seurajohto ei ole onnistunut hankkimaan sitä valmentajalleen.

AS Roman seurajohto matkusti torstaina Lontooseen neuvottelemaan Chelsean kanssa siirrosta.

Lukaku on ollut jo pitkään varsin haastavassa tilanteessa, sillä hän ei halua jatkaa uraansa Chelseassa, eikä hän kuulu Chelsean suunnitelmiin. Lukaku ei ole harjoitellut Chelsean edustusjoukkueen kanssa kesän aikana.

Belgialaiskärki pelasi viime kauden lainalla Internazionalessa. Inter olisi halunnut ostaa hyökkääjän takaisin itselleen ja neuvotteli siirrosta Chelsean kanssa, mutta Lukaku neuvotteli samaan aikaan Interin suurimpana kilpailijana tunnetun Juventuksen kanssa. Se suututti Interin, joka lopetti neuvottelut Chelsean kanssa.

Lukaku on hiljattain päättänyt, ettei halua sittenkään siirtyä Juventukseen.

Chelsea oli pitkään sillä kannalla, että se suostuu vain pysyvään siirtoon, eikä edes harkitse lainasopimusta, mutta lontoolaisseuran mielipide on muuttunut. Chelsea on sittenkin valmis lainaamaan Lukakun muihin maisemiin. Lukaku on näyttänyt vihreää valoa AS Roma -lainasiirrolle.