Bayern München voitti tiistai-iltana Saksan cupissa kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Preußen Münsterin tyylipuhtaasti 4-0.

Bayern-luotsi Thomas Tuchel peluutti ottelussa useita maailmantähtiä, vaikka muun muassa Harry Kane seurasi ottelun penkin puolelta.

Bayern sai ottelussa surkeita uutisia, sillä Serge Gnabry mursi käsivartensa jo heti alkuminuuteilla. Bayern tiedotti Gnabryn tilanteesta ottelun jälkeen. Gnabry käy keskiviikkona leikkauksessa ja on viikkokausien ajan sivussa pelikentiltä.

– Serge menee leikkaukseen. Hän on viikkojen ajan sivussa vahvuudestamme. Tämä on todella vaikeaa hänelle, mutta niin myös meille. Kyseessä on tärkeä pelaaja, Tuchel totesi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

28-vuotias vasen laitahyökkääjä on aloittanut kauden varsin hyvin ja onnistui viime viikolla maalinteossa Manchester Unitedia vastaan pelatussa Mestarien liigan ottelussa. Gnabry oli viime kaudella Bayernin paras maalintekijä.

Florian Plettenberg

@Plettigoal
Thomas Tuchel confirms at Sky: Serge Gnabry has broken his forearm. Surgery on Wednesday in Munich. Gnabry will be out for weeks.

@SkySportDE 🇩🇪