Leo Messi loukkaantui keskiviikon ja torstain välisenä yönä Inter Miamin ja Toronton välisessä MLS-ottelussa.

Messi joutui jättämään ottelun kesken avausjaksolla. Messi kärsi lihaskivuista jalassaan. Messin tilalle vaihdettu Huuhkajien Robert Taylor iski kaksi maalia Toronton verkkoon ja antoi lisäksi maalisyötön.

Inter Miami pelaa ensi viikon torstaina Yhdysvaltojen cupin finaalissa. Vastaan asettuu Houston Dynamo.

AS:n saamien tietojen mukaan Messi on pelikunnossa ensi viikon finaalissa ja kykenee pelaamaan ottelussa niin paljon kuin tarve vaatii. Messi ei sen sijaan todennäköisesti pelaa minuuttiakaan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, kun Inter Miami kohtaa Orlando Cityn MLS:ssä.

Taylorilla ja Messillä on mahdollisuus voittaa jo toinen pokaali Inter Miamin paidassa, sillä kaksikko johdatti joukkueen kesällä Leagues Cupin mestariksi.

Inter Miami taistelee MLS:n puolella pudotuspelipaikasta, jonka vuoksi Messin pieni loukkaantuminen tuli huonoon paikkaan. Inter Miami on viiden pisteen päässä karsintapaikasta pudotuspeleihin. Runkosarjaa on pelaamatta kuuden ottelun verran.