Manchester United ei päästä laitahyökkääjäänsä Jadon Sanchoa takaisin edustusjoukkueensa treeneihin ennen kuin hän on pyytänyt anteeksi manageri Erik ten Hagilta, kertoo Talksport.

United tiedotti aiemmin tässä kuussa, että Sancho, 23, harjoittelee toistaiseksi etäällä edustusjoukkueesta kurinpidollisista syistä.

Ten Hag jätti hiljattain Sanchon sivuun kokoonpanosta Arsenalia vastaan ja perusteli päätöstään sillä, että englantilaislaituri ei ollut esiintynyt vaaditulla tasolla harjoituksissa. Sancho kiisti väitteen sosiaalisessa mediassa ja sanoi, että hänet on jo pitkään leimattu ”syntipukiksi”.

Talksportin mukaan Sanchon joukkuekaverit ovat yrittäneet saada hänet pyytämään anteeksi, mutta hän ei ole taipunut.

Sancho on laitettu harjoittelemaan Unitedin akatemiapelaajien kanssa. Häntä ei päästetä mihinkään ykkösmiehistön tiloihin, eikä hän saa edes ruokailla edustusjoukkueen pelaajien kanssa.

Manchester United on valmis kuuntelemaan tarjouksia Sanchosta, jos pattitilanne jatkuu vielä. Hän siirtyi seuraan toissa vuonna Borussia Dortmundista 85 miljoonalla eurolla, mutta Sancho on jäänyt kauas hintalappunsa tuomista odotuksista.