Paul Pogban viime kausi meni täysin penkin alle loukkaantumisten vuoksi. Pogba pelasi koko kauden aikana yhteensä vain 161 minuuttia Juventuksen paidassa.

Pogba kärsi muun muassa polvivammasta ja muutamasta eri lihasvammasta.

Pogba on Juventuksen palkkakuningas kahdeksan miljoonan euron nettovuosituloillaan. DAZN Italian saamien tietojen mukaan Adrien Rabiot ja Dušan Vlahović ovat seitsemän miljoonan euron nettovuosituloillaan Pogban jälkeen joukkueen parhaiten palkatut pelaajat.

Torinolaislehti Tuttosportin saamien tietojen mukaan Pogban agentti Rafaela Pimenta tapaa syyskuussa Juventuksen seurajohdon. Juventus haluaa pudottaa Pogban palkkaa, sillä pelaajan tulot eivät suinkaan vastaa kentällä nähtyjä peliesityksiä.

Palkanalennus tapahtuisi jatkosopimuksen yhteydessä. Pogban nykyinen sopimus Juventuksen kanssa päättyy kesällä 2026. Käytännössä ainoa mahdollisuus palkanalennukseen on solmia uusi sopimus pelaajan kanssa.

Pogba on pysynyt alkukaudella pelikunnossa ja tullut vaihdosta kentälle kahdessa Serie A -ottelussa.