RB Leipzig tiedotti perjantaina antaneensa potkut urheilutoimenjohtajalleen Max Eberlille.

Eberl ehti työskennellä seuran urheilutoimenjohtajana viime joulukuusta lähtien. 

Saksalaismedian mukaan Eberl sai potkut, sillä hän neuvottelee Bayern Münchenin kanssa urheilutoimenjohtajan pestistä. Eberl ei ole missään vaiheessa kiistänyt huhuja mediassa, vaikka sai siihen mahdollisuuksia.

Bayern antoi toukokuun lopussa potkut silloiselle urheilutoimenjohtajalleen Hasan Salihamidžićille.

Bayern palkkasi Christoph Freundin uudeksi urheilutoimenjohtajakseen syyskuun alussa, mutta on siitä huolimatta toden teolla Eberlin kintereillä ja halukas palkkaamaan hänet seurajohtoon. Bayernin mielestä Eberl kykenisi työskentelemään yhdessä Freundin kanssa.

– RB Leipzig vapauttaa Eberlin tehtävistään välittömästi. Sitoutumisen puute seuraa kohtaan pakottaa meidät tekemään tällaisen ratkaisun. Tällä ei ole mitään tekemistä joukkueessa tapahtuneiden muutoksien tai urheilullisten tuloksien kanssa, RB Leipzig ilmoitti tiedotteessaan.

RB Leipzig ja Bayern iskevät yhteen lauantaina Bundesliigassa.