Turun Palloseura on nimittänyt miesten edustusjoukkueensa uudeksi päävalmentajaksi Miika Nuutisen, joka aloittaa tehtävässään ensi kaudella kolmivuotisella sopimuksella.

Nuutinen, 31, siirtyy TPS:n peräsimeen HJK Klubi 04:stä, joka johtaa parhaillaan Kakkosen A-lohkoa. Ennen pestiään Klubi 04:ssä Nuutinen valmensi Käpylän Pallon P17-juniorit ikäluokan Suomen mestaruuteen.

– Haimme nuoren polven valmentajaa, jolla on vahva motivaatio edetä valmentajaurallaan ja kokemusta pelaajien kehittämisestä. Keskusteltuamme Miikan kanssa vakuutuimme siitä, että hän on meille oikea valinta tässä kohtaa. Miika on oman sukupolvensa lupaavimpia valmentajia, jonka näemme olevan valmis ottamaan seuraavan askeleen nousujohteisella urallaan, kommentoi FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Janne Kytölä seuran tiedotteessa.

– Otan tehtävän vastaan innostuneena ja erittäin motivoituneena. TPS on merkittävä ja perinteikäs seura, jossa näen paljon kehityspotentiaalia. Vakuutuin siitä, että TPS:ssä tiedetään, mitä halutaan ja se kohtasi oman visioni kanssa. Lisäksi minulle oli tärkeää se, että seura merkitsee paikallisille ihmisille paljon – se luo merkitystä päivittäiseen työhön, sanoo Nuutinen.

Muut TPS:n tulevan kauden valmennusryhmän jäsenet julkistetaan myöhemmin.

Kuluvan kauden loppuun TPS:ää valmentaa Mika Laurikainen, joka siirtyi tehtävään seuran urheilutoimenjohtajan paikalta. Turkulaiset tulivat Ykkösen runkosarjassa neljänneksi.

Linkki twiittiin.