Huuhkajat lähtee EM-karsintaottelussa Kazakstania vastaan tauolle 1-0-johdossa Helsingin olympiastadionilla.

Suomi hallitsi avausjakson tapahtumia ja sai palkintonsa vajaan puolen tunnin kohdalla. Huuhkajille vihellettiin vapaapotku rangaistusalueen tuntumasta, kun Aleksandr Marochkin rikkoi Joel Pohjanpaloa.

Pallon taakse asteli Robert Taylor, joka latasi voimakkaan kudin ylänurkkaan. Kazakstanin maalivahti Igor Shatskiy venyi avausjaksolla monen vedon tielle ja sai näppejään väliin myös Taylorin kutiin, muttei pystynyt pysäyttämään palloa.

Kyseessä on 28-vuotiaan Taylorin toinen osuma A-maajoukkueessa. Ensimmäisen hän iski lokakuussa 2020 Bulgariaa vastaan Nations Leaguessa.

Huuhkajat nousisi voitolla pisteen päähän lohkon kärkijoukkueista Sloveniasta ja Tanskasta, jotka ovat pelanneet ottelun vähemmän. Kärkikaksikko on tositoimissa myöhemmin tiistaina, kun Slovenia pelaa Pohjois-Irlannin vieraana ja Tanska vierailee heittopussi San Marinon luona.

Huuhkajat

@Huuhkajat
28' ROBEEEEERT TAYLOOOOR! 🔥

Taylorin fantastisen upea vapaapotku uppoaa maaliin ja räjäyttää Olympiastadionin huutoon! SUOMI JOHTAA! 💙🤍 #Huuhkajat #FINKAZ

Linkki twiittiin.