Italialainen julkisuuden hahmo ja pitkään paparazzina työskennellyt Fabrizio Corona on noussut muutaman vuoden tauon jälkeen otsikoihin kotimaassaan. 

Corona on nimittäin paljastanut julkisuudessa muun muassa Nicolò Fagiolin ja Sandro Tonalin peliriippuvuudet. 

Fagioli sai hiljattain seitsemän kuukauden mittaisen pelikiellon lyötyään aktiivisesti vetoa jalkapallo-otteluista laittomien vedonlyöntiyhtiöiden kautta. Fagioli on ajautunut todellisiin ongelmiin, sillä Juventusta edustava keskikenttäpelaaja on peräti kolmen miljoonan euron edestä velkaa erilaisille tahoille.

Tonali saa sen sijaan todennäköisesti huomattavasti pidemmän pelikiellon lyötyään vetoa myös oman joukkueensa otteluista edustaessaan AC Milania. Tonalin on määrä olla ainakin vuoden päivät sivussa pelikentiltä.

Corona on myös väittänyt AS Roman Stephan El Shaarawyn ja Lazion Nicolò Casalen olevan osallisia samaiseen vedonlyöntivyyhtiin. El Shaarawy ja Casale ovat sittemmin julistaneet Coronan väitteet valheellisiksi. 

Uutistoimisto ANSA:n saamien tietojen mukaan Casale ja El Shaarawy tekivät Coronasta rikosilmoituksen. Kaksikko syyttää Coronaa kunnianloukkauksesta. ANSA kertoo Milanon poliisin tutkivan tapausta.

Corona väitti hiljattain, että jopa 50 Serie A -pelaajaa on mukana puhuttaneessa vedonlyöntivyyhdissä.