Huuhkajien kärkimies Teemu Pukki on löytänyt maalivireensä Pohjois-Amerikan MLS-liigassa. Sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa hän venytti maaliputkensa kolmanteen otteluun, kun hänen edustamansa Minnesota United FC tasasi pisteet San Jose Earthquakesin kanssa maalein 1–1.

Maali syntyi, kun Pukki, 33, juoksi ensimmäisenä takatolpalle ajautuneeseen irtopalloon ja ampui lähietäisyydeltä ohi Danielin.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Minnesota United FC

@MNUFC
the steal was so clean that it's been 5 minutes and that guy still thinks he has the ball.

#MINvSJ | #MNUFC

Pukki on viimeistellyt kuuteen edelliseen MLS-otteluun viisi maalia. Ensimmäisessä kymmenessä ottelussaan Minnesotassa hän oli tehnyt vain yhden maalin. Vaisun alun mittasuhteet kasvoivat, kun hän esiintyi tukkoisesti myös syyskuun maajoukkuetauolla.

Alkukankeutta selittänee se, että MLS-liigan kausirytmi poikkeaa Euroopan mannermaasta. Samaan aikaan, kun muut pelaajat lähtivät kesälaitumille, joutui Pukki hyppäämään uudessa joukkueessaan liikkuvaan junaan. Ei ollut sattumaa, että suvantovaihe osui siihen kohtaan.

Minnesota on kolmen pisteen päässä läntisen konferenssin villi kortti -kierrokselta. Sillä on runkosarjassa jäljellä kolme ottelua.

Muista suomalaisista Robert Taylor pelasi yhdeksän minuuttia Inter Miamin paidassa. Pieneksi jääneestä vastuusta huolimatta hän syötti kulmapotkusta 1–1-loppulukemat New York Cityä vastaan. Vain neljä pistettä erottaa nyt Inter Miamin itäisen konferenssin villi kortti -kierroksesta. Välissä on kuitenkin kolme muuta joukkuetta. Inter Miamilla on neljä peliä pelaamatta.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Inter Miami CF

@InterMiamiCF
For his first goal with the club, Toto Avilés puts one in the back of the net to level the score 🔥🔥🔥

#MIAvNYC | 1-1

Lue myös: