Serhou Guirassy pelaa sensaatiomaista alkukautta Saksassa.

Stuttgartia edustava hyökkääjä on viimeistellyt kahdeksaan sarjaotteluun peräti 14 maalia. Kahdesti hattutempun iskenyt Guirassy on jäänyt vain kertaalleen maaleitta alkukaudella. 

Viime kaudella vasta karsintojen kautta pääsarjapaikkansa säilyttänyt Stuttgart on pelannut Guirassyn johdolla hurjan alkukauden. Stuttgart on kahdeksan pelatun kierroksen jälkeen Bundesliigassa toisena. Sarjakärki Bayer Leverkusen on kaksi pistettä Stuttgartin edellä.

Guirassy, 27, on yllättänyt kaikki, sillä hän on tehnyt muutamassa kuukaudessa enemmän maaleja kuin koko viime kaudella. Guinealaishyökkääjä viimeisteli viime kaudella 11 maalia Bundesliigassa.

Sky Deutschlandin saamien tietojen mukaan Guirassyn nykyisessä sopimuksessa on alle 20 miljoonan euron arvoinen ulosostopykälä. Guirassy ei ole halukas jättämään Stuttgartia kesken kauden. Hyökkääjä on avoin poistumaan seurasta suurempiin ympyröihin aikaisintaan ensi kesänä.

Italialaisen SportMediaSetin mukaan AC Milan on kiinnostunut Guirassysta.

AC Milan etsii pitkäaikaista korvaajaa Oliver Giroud’lle ja pitää Guirassya potentiaalisena vaihtoehtona. Giroud’n, 37, sopimus AC Milanin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.