Manchester Unitedin edustusjoukkueen pelaajat ovat kehottaneet Jadon Sanchoa pyytämään anteeksi Erik ten Hagilta, kertoo Guardian.

Ten Hag asetti Sanchon sivuun joukkueen toiminnasta syyskuun alussa. 

Ten Hag ei ottanut Sanchoa mukaan Arsenal-ottelun kokoonpanoon ja kertoi syyksi sen, ettei pelaaja ollut harjoitellut tarpeeksi hyvin otteluviikolla. Sancho julkaisi sen jälkeen sosiaalisessa mediassa tiedotteen, jossa hän ilmoitti, ettei ten Hagin väite pidä suinkaan paikkaansa. Lisäksi Sancho ilmoitti olevansa kyllästynyt olemaan jatkuvasti syntipukki.

Sanchon julkinen tiedote ei liiemmin lämmittänyt ten Hagia. Sancho ei saa harjoitella edustusjoukkueen tiloissa. Pelaaja on harjoitellut alle 18-vuotiaiden joukkueen kanssa seuran akatemian tiloissa jo yli puolentoista kuukauden ajan. 

Sanchon on kerrottu pääsevän takaisin edustusjoukkueen toimintaan vain pyytämällä anteeksi valmentajaltaan, mutta Sancho ei ole ainakaan toistaiseksi suostunut siihen. Telegraphin mukaan ten Hag on valmis ottamaan Sanchon takaisin alaisuuteensa, jos pelaaja pyytää anteeksi.

Englantilaismedian mukaan Sancho haluaa jättää Manchester Unitedin tammikuun siirtoikkunassa.

Manchester United tiedostaa joutuvansa joko myymään tai lainaamaan Sanchon tammikuussa, jos tilanne ei muutu siihen mennessä.