Mestarien liigan lohkovaiheen toinen kierros jatkui keskiviikkona.

Keskiviikon ensimmäiset ottelut pelattiin jo alkuillasta.

Atlético voitti kotistadionillaan Feyenoordin vaiherikkaassa ottelussa 3-2. Álvaro Morata onnistui kahdesti maalinteossa. Morata on tehnyt alkukaudella jo seitsemän maalia.

Royal Antwerp ja Shakhtar Donetsk iskivät yhteen Belgiassa. Shakhtar voitti ottelun niin ikään 3-2. Antwerp sai otteluun loistavan lähdön, sillä Arbnor Muja vei isännät johtoon jo kolmannella minuutilla. Michel-Ange Balikwisha iski Antwerpin toisen täysosuman puolen tunnin pelin jälkeen ja belgialaiset näyttivät menevän menojaan kohti kolmea pistettä.

Toisin kävi.

Shakhtar Donetsk nousi toisella jaksolla kahden maalin takaa rinnalle ja ohi. Danylo Sikan aloitti Shakhtarin takaa-ajon heti toisen jakson alussa. Jaroslav Rakytskyi nosti vieraat tasoihin noin 20 minuuttia päätösvihellystä. Vain hetkeä myöhemmin Sikan onnistui toistamiseen maalinteossa ja vei ukrainalaiset ensimmäistä kertaa johtoon Belgian illassa. Shakhtar onnistui pitämään siitä kiinni ja otti tärkeän täyden pistepotin.