AS Roman kannattajat säikähtivät sunnuntaina, kun Paulo Dybala loukkasi polvensa ja joutui jättämään Cagliari-ottelun kesken avausjakson loppuhetkillä.

Dybala on tullut vuosien saatossa tunnetuksi hyvin loukkaantumisherkkänä pelaajana, joka on kärsinyt pitkään etenkin lihasvammoista. Sunnuntainen isku tuli polveen ja Dybala jätti kentän pelästyneen näköisenä.

AS Roman päävalmentaja José Mourinho totesi ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa, ettei ole optimistinen Dybalan loukkaantumisen suhteen ja kertoi joukkueen joutuvan tulemaan toimeen pitkän aikaa ilman ykköstähteään.

Roomasta kuuluu kuitenkin positiivisia uutisia. Maanantaiaamuna tarkemmissa tutkimuksissa käynyt Dybala ei kärsi vakavasta polvivammasta. Kyseessä on vain raju kolhu, mutta Dybala ei loukannut polven ristisiteitä.

La Gazzetta dello Sportin mukaan Dybala palannee pelikentille jo lokakuun lopussa, joten AS Roma ja Dybala selvisivät säikähdyksellä.

Dybala ei kuitenkaan osallistu Argentiinan lokakuun MM-karsintaotteluihin.

Mourinho on joutunut kamppailemaan melkoisten loukkaantumisongelmien kanssa, sillä Dybalan lisäksi muun muassa Chris Smalling, Diego Llorente, Marash Kumbulla, Renato Sanches, Lorenzo Pellegrini ja Tammy Abraham ovat parhaillaan loukkaantuneina.