Jadon Sanchon alkukausi on mennyt pahemman kerran penkin alle.

Manchester Unitedin päävalmentaja Erik ten Hag jätti Sanchon pienelle peliajalle kauden ensimmäisissä otteluissa.

Sancho siirrettiin sivuun edustusjoukkueen toiminnasta syyskuun alussa. Ten Hag jätti Sanchon ulos Arsenal-ottelun kokoonpanosta ja ilmoitti syyksi sen, ettei pelaaja ollut harjoitellut tarpeeksi hyvin otteluviikolla. Sancho julkaisi sosiaalisessa mediassa tiedotteen, jossa hän kertoi ten Hagin valehtelevan. Sanchoa ei ole sen koommin nähty edustusjoukkueen parissa.

Ten Hag vaatii Sancholta anteeksipyyntöä päästääkseen pelaajan takaisin joukkueen mukaan, mutta Sancho ei ole suostunut siihen.

Sky Deutschlandin saamien tietojen mukaan Sanchon on määrä poistua Manchester Unitedista tammikuun siirtoikkunassa lainalle muihin maisemiin.

Skyn mukaan Sancho on keskustellut Borussia Dortmundin päävalmentajan Edin Terzićin kanssa ja haluaisi mielellään palata vanhaan seuraansa, mutta lähde kertoo, ettei se ole suinkaan yksinkertaista tai todennäköistä. Dortmundin seurajohto on epäileväinen sen suhteen, miten ongelmapelaajan maineen itselleen saanut Sancho sopeutuisi joukkueeseen. Terzić haluaisi Sanchon takaisin Dortmundiin. Sancho pelasi seurassa vuodet 2017-21.