AS Roma sai lisää lunta tupaan hävittyään viime torstaina sarjanousija Genoalle rumasti 1-4.

AS Roma alkukausi on ollut surkea. Se keräsi kuudesta ensimmäisestä ottelusta vain viisi pistettä ja oli sarjataulukossa 16. sijalla ennen viikonlopun kierrosta. Kyseessä on AS Roman seurahistorian surkein alkukausi. AS Roma voitti sunnuntai-iltana Frosinonen 2-0.

TuttoMercatoWebin saamien tietojen mukaan José Mourinho ei ole potku-uhan alla, vaikka osa seuran kannattajista toivoo Mourinhon saavan potkut päävalmentajan paikalta.

Mourinhon nykyinen sopimus AS Roman kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Lähteen mukaan AS Roma ei tarjoa Mourinholle jatkosopimusta ja aikoo aloittaa uuden projektin ensi kesänä. Mourinhon uskotaan valmentavan joukkuetta kauden loppuun.

AS Roman surkea alkukausi ei ole jäänyt huomaamatta seuran omistajalta Dan Friedkiniltä. Corriere dello Sportin mukaan Friedkin matkusti Roomaan tapaamaan Mourinhoa ja urheilutoimenjohtaja Tiago Pintoa. Friedkin tiedusteli kaksikolta tapaamisen yhteydessä syitä surkealle alkukaudelle ja vaati kurssin kääntämistä pikaisella aikataululla.

AS Roman kuluvan kauden tavoite on napata Mestarien liigaan oikeuttava sijoitus – tuli se sitten Serie A:n tai Eurooppa-liigan puolelta.