AS Roman hyökkääjä Paulo Dybala sanoo, että hän soitti Argentiinan viime vuoden MM-kullan jälkeen ensiksi Giallorossin päävalmentajalle José Mourinholle.

Dybala, 29, pääsi MM-kisoissa kentälle vain lyhyesti kahdessa viimeisessä ottelussa, mutta hän toimitti oman pilkkunsa sisään finaalin rangaistuspotkukilpailussa Ranskaa vastaan.

Pukuhuoneessa Dybalaa odotti puhelin täynnä soittoja ja viestejä perheenjäseniltä ja ystäviltä, mutta hän kilautti ensiksi Roman käskyttäjälle, portugalilaiselle Mourinholle, joka oli ehtinyt soittaa hänelle jo viisi kertaa.

– Kun loppuottelu Ranskaa vastaan päättyi, olin dopingtestihuoneessa ja sitten pääsin pukuhuoneeseen. Otin puhelimeni puhuakseni perheelleni ja minulla oli viisi vastaamatonta puhelua Mourinholta. Taisin soittaa ensin hänelle ja sitten äidilleni, Dybala kertoi Goalin mukaan.

– Hän oli hyvin onnellinen, koska hän rakastaa argentiinalaisia. Hän kertoo minulle aina hienoja asioita myös [Ángel] Di Maríasta ja [Lionel] Messistä, hän rakastaa heitä todella paljon. Kaikki argentiinalaiset ovat antaneet hänelle jotain lisää joukkueissaan, ja hän puhuu kaikista erittäin paljon. Hän on hyvin kiintynyt kaikkiin argentiinalaisiin.