Argentiinan päävalmentaja Lionel Scaloni on yllättäen vihjannut, että hän saattaa jättää paikkansa miesten maajoukkueessa.

Scaloni, 45, nimitettiin Argentiinan peräsimeen vuonna 2018, kun Jorge Sampaoli sai kenkää. Alun perin hänen oli määrä toimia tehtävässä vain väliaikaisesti, mutta maan jalkapalloliitto antoi hänelle mahdollisuuden johdattaa joukkueen vuoden 2019 Copa Américaan.

Argentiinalaislegenda Diego Maradona ja useat kannattajat vastustivat Scalonin nimitystä, koska hän oli päävalmentajana kokematon. Kritiikki jatkui vielä Copa Américan jälkeenkin, kun Argentiina tuli Scalonin johdolla kolmanneksi.

Tuon turnauksen jälkeen Argentiina on hävinnyt Scalonin alaisuudessa vain kaksi ottelua. La Albiceleste eteni ensin Copa Américan voittoon vuonna 2021 ja viime vuonna maailmanmestaruuteen.

Scaloni solmi MM-kisojen jälkeen vuoden 2026 loppuun ulottuvan jatkosopimuksen. Tiistaina hän antoi kuitenkin ymmärtää, että hänen aikansa maajoukkueen peräsimessä saattaa päättyä jo lähiaikoina.

– Argentiina tarvitsee valmentajan, jolla on kaikki mahdollinen energia ja joka voi hyvin. Minun täytyy pysäyttää pallo ja ryhtyä ajattelemaan, sanoi Scaloni Athleticin mukaan.

– Nämä pelaajat ovat antaneet paljon valmennusryhmälle, ja minun täytyy miettiä paljon, mitä aion tehdä.

– Nämä eivät ole hyvästit tai mitään, mutta minun täytyy miettiä, koska rima on hyvin korkealla ja on monimutkaista jatkaa ja on monimutkaista jatkaa voittamista.

Argentiina voitti tiistaina Brasilian vieraskentällä 1-0 MM-karsinnoissa. Ottelun alku viivästyi lähes puolella tunnilla poliisin ja vieraskannattajien yhteenoton takia.

Linkki twiittiin.