Jalkapallotähti Neymarin ja hänen tyttöystävänsä Bruna Bianciardin vastasyntynyt tytär yritettiin siepata tiistaina Brasiliassa, medialähteet kertovat.

Bianciardin vanhemmat sidottiin ja ryöstettiin, kun joukko rikollisia murtautui perheen kotiin Sao Paulossa, Cotian kunnassa. Rikollisjoukkoon kuuluneet epäillyt – joista kaksi oli aseistautuneita – etsivät lehtitietojen mukaan Bianciardia ja pariskunnan tytärtä Mavieta.

Kumpikaan heistä ei kuitenkaan ollut kotona hyökkäyksen aikaan, kuten ei myöskään Saudi-Arabian Superliigassa pelaavan Al-Hilalin tähtihyökkääjä Neymar.

Paikalla olivat sen sijaan Bianciardin vanhemmat, jotka joutuivat sidotuksi, kun epäillyt tunkeutuivat taloon. Heidän ei onneksi uskota loukkaantuneen hyökkäyksessä.

Brasilian kunnallisen siviilivartioston (GCM) lataamassa kuvamateriaalissa näkyy, kuinka kolme epäiltyä saapuu talolle autolla. GCM paljasti, että yksi tällä hetkellä pidätettynä oleva henkilö asuu samassa kerrostalossa kuin Bianciardit, mikä ilmeisesti mahdollisti hyökkäyksen toteuttamisen.

Tämä epäilty on edelleen ainoa viranomaisten pidättämä henkilö. Kaksi muuta onnistui pakenemaan paikalta ryöstettyään useita Bianciardin tavaroita, kuten ylellisiä käsilaukkuja, kelloja ja koruja.

Toinen paenneista on tunnistettu, mutta häntä ei ole saatu kiinni, kun taas kolmas on edelleen vapaalla jalalla.

Polvileikkauksen hiljattain läpikäynyt Neymar ei vielä ole kommentoinut tapausta.

Lähteet: Marca, Globo, R7