Pikkuhuuhkajat nappasi tiistaina toisen voittonsa meneillään olevissa EM-karsinnoissa kaadettuaan Armenian 6-0.

Otso Liimatta, Juho Talvitie ja kahdesti osunut Topi Keskinen vastasivat Pikkuhuuhkajien maaleista. Liimatta, 19, vei Suomen johtoon hienolla laukauksellaan alakulmaan. Kyseessä oli Liimatalle jo karsintojen viides maali.

Kymmenisen minuuttia myöhemmin Keskinen iski Pikkuhuuhkajien toisen maalin. Nopeudestaan tunnettu laitahyökkääjä harhautti Armenian pelaajat omalla kenttäpuoliskollaan, juoksi Armenian boksiin ja laukoi pallon varmasti yläkulmaan. 2-0.

Liimatta ja Keskinen rakentelivat myös Pikkuhuuhkajien kolmannen maalin. Liimatta syötti pallon millintarkasti linjan taakse juosseelle Keskiselle, joka laukoi pallon maaliin. Neljäs maali syntyi hetkeä myöhemmin. Talvitie laukoi pallon komeasti yläkulmaan.

Kai Meriluoto ja Huuhkajien riveistä Pikkuhuuhkajien mukaan tullut Matti Peltola onnistuivat myös maalinteossa toisella jaksolla.

Pikkuhuuhkajat on parhaillaan karsintalohkossaan neljäntenä. Neljästä ottelusta tuloksena on kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Suomi on pelannut ottelun vähemmän kuin kolmantena lohkossa oleva Albania.

Mika Lehkosuon valmentaman joukkueen EM-karsintaurakka jatkuu maaliskuussa. Tuolloin luvassa on vierasottelut Albaniaa ja Montenegroa vastaan.

Huuhkajat

@Huuhkajat
Katsokaa nyt itse! 😳 #Pikkuhuuhkajat

Huuhkajat

@Huuhkajat
34' TERVE, TOPI! 😱

Avausmaalin syöttänyt Keskinen päättää kuljetuksensa fantastiseen laukaukseen - uskomaton suoritus! 🔥 [2-0] #Pikkuhuuhkajat