Leonardo Bonucci kuului vuosien ajan maailman parhaimpien keskuspuolustajien joukkoon.

Nykyään saksalaista Union Berliniä edustava Bonucci, 36, pelasi Juventuksessa vuodet 2010-17 ja 2018-23.

Bonucci muodosti Juventuksessa yhdessä Gianluigi Buffonin, Andrea Barzaglin ja Giorgio Chiellinin kanssa monen mielestä jopa maailman parhaan puolustuksen. Bonucci juhli vuosien saatossa Juventuksen kanssa kahdeksan kertaa Serie A:n mestaruutta.

Marca haastatteli Bonuccia, joka paljasti olleensa lähellä siirtoa Real Madridiin. Bonucci ajautui riitoihin Juventuksen valmennusjohdon kanssa kesällä 2017. Lopulta toppari siirtyi AC Milaniin – tosin palatakseen vain vuotta myöhemmin Juventukseen.

– Se oli todella lähellä. Kyse oli kesästä 2017. Olimme juuri hävinneet Mestarien liigan finaalin Real Madridille. Real Madridin ja agenttini väliset neuvottelut etenivät pitkälle, mutta lopulta emme päässeet yhteisymmärrykseen. Real Madrid etsi nuorempaa pelaajaa, eikä halunnutkaan hankkia 30-vuotiasta topparia. Se oli hienoa aikaa, vaikkei siirto lopulta toteutunutkaan.

– Kunnioitan ja arvostan Real Madridia. Real Madridia ei voi sanoin kuvailla. Se on todennäköisesti maailman suurin seura. Olin lähellä siirtoa sinne, ja se olisi ollut unelmani.

LUE MYÖS: Leonardo Bonucci lähetti suorat sanat Juventukselle: ”Koin sellaisen nöyryytyksen yli 500 ottelun jälkeen”